Nuts about fall…

Wat is de herfst toch een heerlijk seizoen. Naast lange wandelingen in het bos, dikke sokken, wijde sweaters en de eerste pompoensoep van het jaar, is de herfst ook heerlijk om weer te gaan bakken op regenachtige dagen waarna je met elkaar (of in je eentje) geniet van al dit lekkers. In deze blog vind je echte herfstrecepten die ook nog eens makkelijk maken zijn. 

Candied nuts.

Zoete gekonfijte noten horen echt bij de herfst. Ik heb in dit recept voor gemengde noten gekozen, maar je kunt ook voor alleen pecannoten, amandelen of pistachenoten kiezen.

Dit recept is zo super easy, je kunt het al in 15 minuten klaar hebben. En zeg nou zelf, ziet het er niet herfstig uit?

Klik hier voor het recept.

 

Peanut butter cups

Ben je gek op chocolade en pindakaas? Dan zijn deze peanut butter cups echt iets voor jou! Ik kan er echt niet vanaf blijven, zo lekker zijn ze. Ze hoeven niet in de oven, dus je kunt ze op ieder moment maken. Serveer ze met een mok thee en het boek dat je altijd al wilde lezen.

Klik hier voor het recept.

 

White chocolate cranberry cookies.

Deze herfstige cookies zijn echt niet te versmaden! Het zurige van de cranberry en de zoete witte chocolade is een perfecte combinatie. Deze robuuste koekjes verdienen misschien niet de schoonheidsprijs, maar staan qua smaak echt op nummer 1!

Klik hier voor het recept.

 

Brown sugar pear.

Het perenseizoen is weer begonnen en ook al zijn er talloze recepten die je kunt maken met peer, deze easy peasy brown sugar pear heb je in een handomdraai gemaakt. En je kunt ‘m zo zoet maken als je zelf wilt.

Klik hier voor het recept.

 

Pumpkin spice latte.

En natuurlijk kan een pumpkin spice latte niet ontbreken in deze lijst. Deze drank hoort echt bij de herfst. Ik maak hem altijd met echte pompoen ipv pompoen puree, op de een of andere manier vind ik dat lekkerder smaken.

Klink hier voor het recept.

Herfstsnacks

Write A Comment