Bestemming Parijs dagtour – FAQ

Kan ik ook in mijn eentje mee?

Zeker! We zijn allemaal met gelijkgestemden, de groepjes zijn klein, dus het is een perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen. Dat is ook de reden dat ik de groep klein wil houden, dan hebben we meer aandacht voor elkaar en wie weet wat voor mooie vriendschappen er uit ontstaan.

Zitten we bij elkaar in de trein?

Ja. Ik boek alle tickets in één keer, dus dan zitten we gezellig naast elkaar. Eurostar heeft me verteld dat van 6 tot 8 personen gegarandeerd is. Dat is niet zo als ieder voor zich zou boeken, vandaar ook de keuze om alles inclusief te doen.

Moet ik mobiel zijn voor deze tour?

Dat is wel fijn, Parijs is een lastige stad voor als je niet mobiel bent. We gaan tijdens de tour veel lopen, want zo zie je het meest van de stad, dus minimaal zo’n 15.000 stappen heb je al snel in de benen zitten. Daarnaast is het flink klimmen in Montmartre omdat deze wijk op een heuvel ligt. Maar natuurlijk doen we het rustig aan en je kunt het altijd aangeven als je even wilt rustig. In de metro’s zijn niet altijd roltrappen of liften, dus trappenlopen hoort er ook zeker bij. Laat je echter niet afschrikken, dit is alleen van toepassing voor mensen die echt moeilijk ter been zijn.

Heb je ook boeken bij je om te signeren?

Helaas neem ik geen boeken mee, dat wordt te veel sjouwen, maar als jij je boek gesigneerd wilt hebben, neem ‘m dan zeker mee!

Wat als ik onverhoopt verhinderd ben?

Je kunt de datum en/of uur van je ticket kosteloos wijzigen tot één uur voor je oorspronkelijke vertrektijd. De bestemming kan je niet wijzigen. Je kan je ticket ook omboeken. Reken wel op extra kosten.

Let op:
a) Als de prijs van je nieuwe ticket hoger is dan de prijs van je oorspronkelijke ticket, moet je het verschil betalen.
b) Als de prijs van je nieuwe ticket lager is dan de prijs van je oorspronkelijke ticket, krijg je het verschil niet terugbetaald.

Lees hier alles over het eventueel omboeken van je ticket.