Brown sugar pear recept

Brown sugar pear.

IngrediΓ«nten:

Voor vier personen:

2 stevige peren (ik gebruik hiervoor altijd de DoyennΓ© du Comice peren)
4 plakjes bladerdeeg
3 eetlepels bruine basterdsuiker
3 theelepels kaneel

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Schil de peren, haal het klokhuis eruit en snijdt ze in de lengte door de helft.
  • Snijdt iedere helft in reepjes en leg een halve peer op een plakje bladerdeeg.
  • Vouw de hoekjes van het bladerdeeg iets omhoog, maar zorg dat de peer zichtbaar blijft.
  • Bestrooi de peren met de basterdsuiker en de kaneel.
  • Leg ze op een met papier beklede bakplaat en bak de brown sugar pears voor 10 Γ  15 minuten.
  • Ze zijn klaar als het bladerdeeg lichtbruin gekleurd is.

Mocht je echt helemaal willen uitpakken, spuit dan een toefje slagroom op het midden van de peer.

Write A Comment