Mijn boeken

Bestemming Parijs

Feelgood Bestemming parijsNiemand komt naar Parijs zonder reden…

Chloe vertrekt naar Parijs om in de voetsporen te treden van haar geliefde schrijver Hemingway, Haar zorgvuldig uitgestippelde reis neemt echter een onverwachte wending als ze de Franse schrijver en bouquiniste Guillaume ontmoet. Voor Chloe gaat een nieuwe wereld open, maar dan staat haar verloofde Peter voor haar neus met een verrassing en komt Chloe voor een moeilijke keuze te staan…

Gelukkig krijgt ze onvoorwaardelijke steun van haar nieuwverworven vriendinnen. Sofia, een New Yorkse die een delicatessenwinkel in Montmartre runt, maar worstelt met haar verleden en dat koste wat kost verborgen probeert te houden; en de bloedmooie Lizzy, die San Francisco achter zich heeft gelaten om in Parijs een wereldberoemde muze te worden en daarbij geen grens schuwt, zelfs die van zichzelf niet.

Met Parijs als decor beginnen de vrouwen aan hun zoektocht naar liefde, vriendschap en durven zijn wie je werkelijk bent.

Bestemming Parijs is het eerste deel van een driedelige serie.

Benieuwd naar de reacties op Bestemming Parijs? Klik hier.

  • Bestemming Parijs deel 1
  • Paperback: € 19,99 – ISBN: 978 90 210 3126 2
  • E-book € 12,99 – ISBN: 978 90 210 3127 9
  • Luisterboek € 14,99 – ISBN: 978 210 3282 5
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

De citroen op de taart

De citroen op de taartIDe citroen op de taart wordt kookboekenschrijfster Maria door haar uitgever Lucy naar Zuid-Frankrijk gestuurd om inspiratie op te doen voor haar tweede kookboek. En inspiratie heeft ze nodig: nadat haar verloofde Paul haar na het succes van haar eerste boek achterliet met een gebroken hart – waardoor ook haar nieuwe idee Kookboek voor newlyweds de prullenbak in kon – is Maria zichzelf niet meer en komt ze alleen haar bed nog uit voor de maaltijdbezorger.

Eenmaal aangekomen in het huisje in Frankrijk blijkt dat Maria meer uit haar reis zal halen dan alleen nieuwe recepten: ze ontmoet al snel schatzoeker Thom, die naast knap en charmant, meer verrassingen voor haar in petto heeft dan ze kan vermoeden. En dan is daar de mysterieuze chef van het plaatselijke restaurant. Hij laat de meest verrukkelijke taartjes bij Maria’s deur achter, voorzien van een speciale boodschap, die haar smaakpapillen én fantasie doen prikkelen. Ineens heeft Maria meer om zich zorgen over te maken dan citroentaart… Vindt ze naast het perfecte recept ook de liefde?

Benieuwd naar de reacties op De citroen op de taart? Klik hier.

  • De Citroen op de taart
  • E-book € 3,99 – ISBN: 978 902 103 039 5
  • Luisterboek € 4,99 – ISBN: 978 902 103 045 6
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff