Juli 2023

Bestemming Parijs in het Libelle zomerboek.

In de 2023 editie van het Libelle zomerboek staat natuurlijk weer een heel boek om lekker te lezen op vakantie. En dit keer hebben ze gekozen voor Bestemming Parijs! Jawel. Dus ren naar de winkel en pak het zomerboek mee. Dan kun je op 29 augustus direct door met deel 2: Rendez-vous op Montmartre.

Interview op Antwerpen leest.

Vanaf heden staat er een interview over mijn boeken op de website van Antwerpen leest. Wat een eer! Je kunt het interview hier lezen.

Juni 2023

Eva ZomerboekEva zomerboek.

Deze zomer sta ik in het Eva zomerboek waarin ik samen met vier andere reis influencers vertel over mijn favoriete reisbestemming Parijs. Je kunt dit heerlijke zomerboek hier bestellen!

April 2023

Zin in Feelgood bookazine.

Het eerste Zin in Feelgood bookazine is uit en dat betekent dat er vanaf heden in de boekwinkels een gratis magazine ligt met elf heerlijke lente verhalen. Ook ik heb een bijdrage geleverd met het verhaal: Als twee druppels wijn. Veel leesplezier!

Maart 2023

Feelgood Met een vleugje citroenMet een vleugje citroen, vanaf nu verkrijgbaar.

Het is 24 maart en vanaf vandaag is het vervolg van De citroen op de taart verkrijgbaar als E-book en luisterboek. Hoe zou het Maria en Gilles zijn vergaan? Geniet van hun verhaal in het mooie Zuid-Frankrijk.

Juli 2022

Feelgood Bestemming parijsDe publicatie van Bestemming Parijs!

Vandaag is het 5 juli en dat betekent dat Bestemming Parijs in winkels ligt! Wauw, wat spannend. Ik ben reuze trots en ik hoop dat jullie genieten van de avonturen van Chloe, Sofia en Lizzy in Parijs. Ik wens jullie heel veel leesplezier!

April 2022

Het Zin in Feelgood magazine.

Ja hoor, het is zover! Het Zin in Feelgood magazine is uit! En wat een heerlijk magazine is het geworden. Vol met weetjes over de feelgood auteurs van uitgeverij LS Amsterdam. En ondergetekende staat er ook in! 

Wil je het hele magazine lezen? Klik hier voor de online versie.

Feelgood De citroen op de taart

Interview op Hebban.

Wil je weten hoe mijn novelle De citroen op de taart is ontstaan en hoe de Zin in Feelgood wedstrijd verliep? Klik dan hier voor dit leuke interview van Fabulous Feelgood! op Hebban.