Nieuws

Januari 2023

Paris

Columniste voor GUSH.

Vanaf januari 2023 schrijf ik ook columns voor GUSH, het online platform van Olcay Gulsen! Twee keer per maand kunnen jullie alles lezen over mijn bevindingen en tips over Parijs. Lees hier mijn eerste column.

 

 

Oktober 2022

Beste Zin in Feelgood-boek van 2022.

Wat een ontzettend leuk nieuws! Bestemming Parijs is derde geworden bij de verkiezing van het beste Zin in Feelgood-boek van 2022. Totaal niet verwacht en zo trots! Iedereen bedankt voor het stemmen!

 

Juli 2022

Boek bestemming parijsBestemming Parijs chansons.

Op Spotify is vanaf nu een speciale Bestemming Parijs playlist te vinden, zodat je nog meer in Parijse sferen kunt komen tijdens het lezen. De lijst wordt regelmatig aangevuld, dus ga ‘m zeker volgen! 

Klik hier voor de Spotify link.

 

Boek bestemming parijs

Bestemming Parijs is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Het is zover! Het is release day! Hoe blij ben ik dat Bestemming Parijs nu eindelijk de wereld in mag trekken. Vanaf nu overal verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek.

 

 

 

April 2022

Zin in Feelgood magazine

Het Zin in Feelgood magazine.

Ja hoor, het is zover! Het Zin in Feelgood magazine is uit! En wat een heerlijk magazine is het geworden. Vol met weetjes over de feelgood auteurs van uitgeverij LS Amsterdam. En ondergetekende staat er ook in!

Wil je het hele magazine lezen? Klik hier voor de online versie.

 

 

Februari 2022

De citroen op de taart interview

Interview op Hebban.

Wil je weten hoe mijn novelle De citroen op de taart is ontstaan en hoe de Zin in Feelgood wedstrijd verliep? Klik dan hier voor dit leuke interview van Fabulous Feelgood! op Hebban.