Peanut butter cups recept

Peanut butter cups.

IngrediΓ«nten:

Voor ongeveer 8 cups:

200 gram pindakaas
40 gram poedersuiker
400 gram pure chocolade
1 bakje nougatine topping

Bereiding:

  • Plaats in een cupcake vorm 10 cupcakebakjes.
  • Smelt 300 gram van de chocolade au bain-marie.
  • Vul de cupcake bakjes voor ongeveer 1/3 en wil je de pindakaas niet zien (dus niet zoals op de foto), strijk dan wat chocolade met een kwastje langs de zijkanten.
  • Zet, als je klaar bent, de chocoladecups in de vriezer.
  • Voeg in een kom de pindakaas en de poedersuiker samen en mix het tot het een romige massa is.
  • Als de chocoladebodem hard geworden is, verdeel dan de pindakaas over de chocoladecups.
  • Smelt daarna het restant van de chocolade au bain-marie en verdeel het over de cupsΒ  met een kleine lepel.
  • Strooi daarna de nougatine over de chocolade en zet ze daarna terug in de vriezer tot de peanut butter cups hard zijn.

Mocht je de cups tot de volgende dag willen bewaren, bewaar ze dan in de koelkast en haal ze eruit,Β  een half uurtje voordat je ze wilt eten.

Geniet ervan!

Write A Comment