This or that

Boek of E-reader?

Zeker weten een boek! Ik wil pagina’s kunnen omslaan, het boek ruiken en na het lezen in mijn boekenkast kunnen zetten. Zelfs op vakantie neem ik boeken mee.

Feelgood of thriller?

Feelgood! Ik vind het heerlijk om na een drukke dag in een verhaal weg te kunnen duiken waarvan je weet dat het een happy end heeft.

Vroege vogel of nachtbraker?

Ik ben een vroege vogel. Zodra het licht wordt, sta ik op en ga direct aan de slag. Heerlijk! Ik ben echt geen avondmens. Na zeven uur ’s avonds moet je eigenlijk niets meer van me vragen.

Zomer of winter?

Zomer! En de lente en herfst. De winter sla ik liever over. Na de kerst dan.

Strand of bergen?

Dit is een moeilijke. Ik houd van de bergen, maar ik ben ook gek op het strand. Maar als ik echt moet kiezen, dan wordt het toch het strand.

Lunch of diner?

De lunch is mijn favoriete maaltijd van de dag. En dan het liefst met mijn vrienden en vriendinnen. Dat mag wat mij betreft uren duren.  Lekker kletsen, eten en natuurlijk alle desserts uitproberen.

Croissant of pain au chocolat?

Dan ga ik 100% voor de croissant. Ik ben niet zo van de combinatie chocolade en brood. Maar voor een croissant mag je me ’s nachts wakker maken. Met een Oatly latte. Yum!

Films of TV-series?

Hoewel ik van films houd, kijk ik toch liever een TV-serie. Een serie is meer als een boek, er is genoeg ruimte om ieder karakter helemaal uit te diepen waardoor je je meer met hen verbonden voelt.